2010 Makeup Favorites

Ansikt:

BB Creams

I 2010 ble jeg veldig interessert i å prøve BB Creams etter all hypen på youtube. Jeg kjøpte rundt 10 forskjellige, men har funnet ut at disse to er de aller beste: Skinfood Gingko BB cream og Missha Perfect Cover BB Cream. BB creams passer ikke til alle hudtoner, men siden jeg er såpass blek om vinteren passer de fleste fargene til meg.

 

Pudder

Mac Mineralize Skinfinish Natural in Light/Medium: Dette pudderet bruker jeg både alene og over foundation/bb cream. Det gir deg en veldig naturlig finish, samtidig som det gir deg litt ekstra coverage. Det ser ikke ut som om du har caket på pudder. Loves it! <3

Blush:

Mac Cremeblend blush in Ladyblush; Dette er den eneste blushen jeg hare brukt flere ganger i uken etter jeg kjøpte den. Den gir deg en veldig naturlig "glow" og det ser ikke ut som om du har på blush. Jeg tror denne ville passet de fleste hudtoner. Ellers elsker jeg min Nars blush in Deep Thoat som jeg fikk til jul, men jeg føler ikke jeg kan inkludere denne siden jeg fikk den såpass sent på året.

 

Highlighter:

Benefit High Beam - enkelt og greit. Passer fint til enhver look. Gir deg en "candlelight glow" uten å være for mye. Kan kontrollere veldig bra hvor mye du tar på og hvor mye du blender den ut.

 

Øyne:

Mascara:

En miks av to maskaraer; Covergirl lashblast luxe in Black Cabernet, og så Loreal Telescopic Carbon Black. Dette gir deg ekstremt med volum og lengde, samtidig som du får en veldig doll-eye effect. Jeg har ikke funnet noen maskara som fungerer like godt som disse to sammen enda, men jeg har en skuffe full av uåpnede maskaraer som skal testes snart :)

Eyeliner:

Mac fluidlines in Blacktrack and Waveline. Gel-eyelinere holder hele dagen på min waterline, og er veldig pigmenterte. Jeg bruker den svarte når jeg vil ha det litt dramatisk, og den lilla er perfekt til hverdags, fordi den er ikke så mørk som den svarte, men gir allikevel bra nok farge til å legges merke til. Lilla er jo uansett utrolig fint til grønne øyne, noe som jeg har :)

 

Nyx Jumbo Eyeshadow Pencil in Milk: perfekt til inner corner highlight

Loreal Lineur Intense Carbon Black: perfekt applikator som gjør det veldig lett å vinge ut eyelineren din :)

 

Øyenskygger fra Mac: (kan lage et eget innlegg over alle mine Mac øyenskygger)

Blanc Type - fin matt highlight

Parfait Amour - utrolig nydelig lilla, spesielt over en lilla eller svart base

Carbon - legger denne alltid over eyelineren min

All that Glitters - nydelig sommerfarge

Satin Taupe - flott "all over lid" farge til dagtid hvis du vil ha litt smokey eyes

 

Øyenskygger fra andre merker:

Maybelline Smokes Quads (har alle sammen, men elsker den lilla best: stylish smokes)

 

 

Lepper:

Mac Pink Fish tinted lip conditioner fra Hello Kitty kolleksjonen (utrolig god om sommeren!)

Mac Lazy Day lipstick (fin everyday leppestift)

OCC Lip tars (har 4 stk, men elsker dem alle like mye!)

 

Det var mine makeup favorites fra 2010. Tenkte jeg skulle lage et ekstra innlegg om mine "other beauty favorites of 2010". Håper dere likte innlegget :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits