Glamourdolleyes Øyenskygger og Omtale

For 2-3 uker siden bestilte jeg en del øyenskygger fra glamourdolleyes.com etter å ha sett en del bra omtale om øyenskyggene deres på youtube. Jeg bestilte 13 øyenskygger totalt, og fikk 2 ekstra samples (dem i posen). Jeg tenkte jeg skulle swatche alle øyenskyggene jeg bestilte, slik at dere får se hvordan de ser ut på bar hud :)

Først må jeg bare si at jeg bestilte i sample jars, og hver slik koster 2,50 US dollars, men siden har free shipping, og setter ned kostnaden på pakken slik at den ikke blir tatt i toll ;) Så du kan bestille alt du vil uten å betale noe ekstra for å få dem hjem til deg.

Glamourdolleyes har også en veldig grei deal; dersom du bestiller sample av ein øyenskygge og vil kjøpe full size av den, så lager de en kode til deg der de trekker av summen du betalte for sample versjonen. Dermed koster det bare halvparten om du bestiller full size ;) Du kan velge mellom 2 sample jars. Den jeg valgte inneholder 1 gram produkt i hver, noe som faktisk kan holde gaaaanske lenge! Det er mye produkt oppi dem. Jeg har en mistanke om at de legger til litt mer enn de sier :P

(her er alle øyenskyggene. disse er i sample jars, fordi jeg ville ikke bestille full size enda)

 

(dette er packagingen av produktene. den til venstre er øyenskyggene som er inspirert av twilight filmene, og den til høyre er den originale packagingen)

 

Swatches:

Twishadows:

(fra venstre: Mind reader, just bitten)

 

Originale farger:

Med Flash:

(fra venstre: Girlfriend Sweater, Dusk, Veteran og All Nighter)

 

Uten Flash:


(fra venstre: Girlfriend Sweater, Dusk, Veteran og All Nighter)

 

Med flash:

(fra venstre: Boyfriend Sweater, Lovers Lane, Ladies Night og Undead)

 

Uten flash:


(fra venstre: Boyfriend Sweater, Lovers Lane, Ladies Night og Undead)

 

Samlet uten Twishadows:
 

Med Flash:

(fra venstre: Hot Mess, Techno og Boy Crazy)

 

Alt i alt liker jeg disse øyenskyggene utrolig mye! Glamourdolleyes har så mange utrolige farger som ingen andre sminkemerker har. De som driver siden tar imot forslag til nye fargevarianter fra kundene også, noe som viser at de bryr seg om hva vi synes :)

Øyenskyggene er veldig pigmenterte som dere ser. Eneste jeg ikke var helt fornøyd med var deres Twishadows. Disse var ikke så utrolig pigmenterte, men hvis man bruker litt vann på børsten så ordner det seg lett :) Glitterne var utrolig fine! Jeg kommer garantert til å bruke disse fargene på fest :) Spesielt de lilla, siden de komplementerer grønne øyne ekstremt bra!

 

Håper dere likte dette innlegget! Si fra om dere har kjøpt noenting fra denne siden og hvilke farger dere likte best :)

7 kommentarer

Konkurranseoversikten

27.jan.2011 kl.20:07

Ta turen innom konkurranseoversikten.com hvis du har lyst til å vinne flotte premier med verdi på mange tusen kroner! Så sjekk ut konkurranseoversikten.com for komplett oversikt over konkurranser på nett ;)

LIVELOLLOVE by Charlotte.

27.jan.2011 kl.20:26

hehe woow..

Ida U Sk ♥

27.jan.2011 kl.20:28

fine farger
Hmm.. Aldri hørt om det før. Men fargene var virkelig fine! :D

Inekatiine

27.jan.2011 kl.20:46

Likte innlegget! =)

Elisabeth

27.jan.2011 kl.21:17

De så kjempe bra ut ;)

VERONICA

10.feb.2011 kl.12:05

Aldri prøvd noe fra dette merket, men de så utrolig fine ut og utrolig nydelige farger da :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits