BB Cream Oversikt og Omtale + Swatches

BB Creams er utrolig populært nå, spesielt i Asia og USA. De ble først laget i Korea for de koreanske stjernene som nettopp hadde gjennomgått prosedyrer i ansiktet, og som ville dekke ujevnhetene i huden uten å bruke foundation. De ville at huden skulle se ut som hud, men samtidig se perfekt ut. Slik ble BB creams til. Nå finnes det utrolig mange merker som lager hver sine forskjellige typer BB Creams, og det er ofte vanskelig å finne ut hvilken som vil passe deg best, spesielt siden de skal alle gjøre forskjellige ting (whitening, wrinkle reduction osv) og det ikke finnes så mange farger av hver krem. I dette innlegget skal jeg swatche alle de 8 forskjellige BB Creams jeg har, og fortelle litt om hver av dem.

 

Første runde:(fra venstre: Skinfood Peach Sake Pore, Skinfood Gingko Green, Missha Perfect Cover og Missha BB Boomer)

 

Første merke: Skinfood

Skinfood har faktisk en del forskjellige typer BB Creams, alle gjør noe forskjellig med huden din. Hver BB Cream fra dette merke har 2 ulike farger (#1 og #2). Jeg har to ulike kremer herfra:

 

Skinfood Peach Sake Pore BB Cream

Denne BB Cream påstår at den skal kontrollere oljen i huden din, motvirke store porer, og har en naturlig dekkevne. Den inneholder 30 ml og har solfaktor 20. Det jeg først la merke til med denne BB Cream var at den var utrolig ferskenfarget. Jeg tror ikke denne ville sett særlig naturlig ut på huden alene, fordi den er såpass "oransje". MEN: den er perfekt til å dekke mørke ringer under øynene, nettopp på grunn av fargen alene. Fersken (peach) nøytraliserer det blåe og lilla under øynene, slik at du ser ut som om du har fått mye søvn ;) Denne kremen funker også bra under en annen BB Cream, fordi denne kontrollerer faktisk olje ganske bra. Alt i alt, ikke min favoritt, men fungerer bra under øynene eller under en annen bb cream.

 

Skinfood Gingko Green BB Cream #2

Denne BB Cream sies å inneholde "beauty enhancing ingredients" som Gingko og Green Tea extracts og Vitamin B som skal være fuktighetsgivende for huden. Den inneholder 50 g, men det står ingenting om solfaktor, noe som ikke er særlig bra for en "everyday" BB Cream. Dette er min favoritt av alle kremene jeg har, og det er denne jeg bruker hver dag, spesielt fordi den er den perfekte farge for huden min. Den er en varm farge, lukter veldig godt og har en lett til medium dekkevne. Jeg blander den inn med fingrene og bruker den også som en concealer. Etter du har brukt den ser huden din utrolig mye friskere ut, samtidig som det bare ser ut som om du har naturlig fin hud uten sminke. Denne anbefaler jeg på det høyeste!!

 

Andre merke: Missha

Missha er et av de mest kjente merkene som produserer BB Creams. Dette merket har en del forskjellige typer, men den mest kjente er vel Missha Perfect Cover BB Cream.

 

Missha Perfect Cover BB Cream No. 21

Denne BB Cream er den som har mest dekkevne av alle jeg har. Den inneholder 30 ml og har solfaktor 42. Den sies at den skal lysne huden ved å kvitte seg med hudens rynker og kviser, og lysne arrene du har. Den skal også motvirke fremtidige rynker. Dette var den første BB Cream jeg kjøpte, og første gang jeg brukte den så hatet jeg den. Jeg brukte altfor mye (dette var om sommeren) og huden min ble nesten hvit følte jeg. Nå har jeg lært meg at denne må bare brukes litt av hver gang, fordi den har så utrolig dekkevne. Fargen er ganske lys, litt beige-aktig, noe som ikke passer alle. Jeg kan bare bruke denne om høsten og vinteren når jeg er på mitt lyseste, men jeg bruker denne ganske mye når huden min ikke vil oppføre seg (mye kviser og arr). Jeg anbefaler denne til dere hvis dere har ganske lys hud fra før av :) Nå vet jo ikke jeg om denne gjør alt den skal, men har sett flere omtaler av folk som har brukt denne hver dag i et år, og de sier at den lysner arr, så maybe :)

 

Missha BB Boomer

Dette er ikke en BB Cream, men en krem som du putter på huden før du tar på en BB Cream. Denne hjelper BB Creams å sitte lengre på huden, samtidig som den gir deg en dewy-glow. Den er også fuktighetsgivende og lukter utrolig godt. Den trenger ikke å kobles med bare Missha kremer, men fungrerer bra med alle merker. Den inneholder 40 ml.


Swatches:

(fra venstre: Skinfood Gingko Green, Skinfood Peach Sake, Missha Perfect Cover, Missha Bb Boomer)

 

Andre runde:

(fra venstre: Shills 6 in 1 Super Magic, Lohashill Essential Rose girl, Lioele Beyond the Solution, Skin79 Super+ Triple Functions)

 

Første merke: Shills

Shills er ikke det mest kjente merke av BB Creams, men den BB Cream jeg har er en favoritt blant en del BB Cream brukere i Asia.

 

Shills 6 in 1 Super Magic Cherry Blossom Edition:

På baksiden av denne Bb Cream står alt på koreansk tror jeg, så jeg vet ikke helt hva denne skal gjøre, men den er veldig fuktighetsgivende hvertfall. Konsistensen er veldig tykk, og har dermed ganske god dekkevne. Den lukter kirsebær og er veldig kald-tonet. Denne kan passe ganske mange norske jenter på grunn av fargen. Den er ikke altfor lys, og kan blandes veldig godt ut. Den er ikke helt matt, så den gir huden et naturlig utseende. Jeg har ikke brukt denne altfor mye, kanskje fordi jeg er forelsket i min Skinfood Gingko Green BB Cream :P Denne inneholder 50 ml.

 

Andre merke: Lohashill

Lohashill er et veldig kjent merke i Korea, og blir dermed ofte produsert i falske eksemplarer av folk som vil tjene penger på dette. Vær forsiktig med hvilke selgere dere kjøper denne kremen fra, fordi den kan godt være falsk.

 

Lohashill Essential RoseGirl Bb Cream:

Det første jeg merket med denne BB Cream var at den luktet av roser, noe som er utrolig godt! Den har samme type konsistens som Skinfood Gingko Green; litt mousse-aktig, men denne blir ganske vannet ut når den blandes inn i huden. Ekstremt liten dekkevne. Denne bør heller brukes som en fuktighetskrem med bittelitt farge. Huden føles ganske stram etter påføring. Denne BB Creamen skal lysne huden din, gi fuktighet, dekke kviser og fregner, dekke rynker og bli kvitt dem etter ei stund. Den skal visst også hjelpe huden din å absorbere produkter som serumer og kremer mer effektivt slik at huden blir friskere. Jeg har ikke akkurat merket noe til dette siden jeg ikke bruker denne. Den er altfor rennende når den kommer på huden, og dekker lite eller ingenting. Perfekt for folk som nettopp har begynt med sminke på barneskolen, fordi den dekker ingenting spesielt, men beskytter huden mot solen med en solfaktor på 35. Den inneholder 60 ml, så du får mye produkt.

 

Tredje merke: Lioele

Lioele har 3 forskjellige typer BB Creams. Den jeg har er den mest kjente. Packagingen er utrolig søt, med hvit og rosa detaljer, og logoen til Lioele med en krone.

 

Lioele BB Beyond the Solution:

Denne inneholder 50 ml, men ingen solfaktor. Pumpen på denne er utrolig hygienisk, slik at ingen luft kommer inn og ødelegger den. Dette er den mørkeste av BB kremene jeg har, så den passer til mange flere folk. Konsistensen er middels tykk, og den gir bra med dekkevne. Dette er den jeg skal bruke når jeg går tom for min Skinfood Bb Cream. Også på denne står alt på koreansk, så jeg vet ikke helt hva den skal gjøre, men det er sikkert noenlunde det samme som de andre BB Creams. Lioele har den søteste packagingen for jenter som elsker rosa. Den er veldig populær pga dette.

 

Fjerde merke: Skin79

Dette er ikke samme merke som Skinfood, men et annet. Dette er det merke som har flest typer BB Creams, men den jeg har er den som kommer i rosa packaging med 40 g produkt og solfaktor 25.

 

Skin79 Super Plus Triple Functions:

Denne skal lysne huden, bli kvitt rynker og beskytte huden mot solen. Veldig søt packaging med rosa beholder. Denne har også en pumpe, men denne blir lett skitten. Fargen på denne er litt rosa-grå-beige aktig, så man må blande den godt ut på huden for at den skal se naturlig ut på norske hudtoner. Den er veldig fuktighetsgivende, og dette er en av de mest populære på youtube (missglamorazzi sin favoritt).

 

Swatches:

(fra venstre: Lohashill Rose Girl, Shills Super Magic 6 in 1, Lioele Beyond the Solution og Skin79 Super+ Triple Functions)

 

Alle samlet:(øvest: første runde. nederst: andre runde)

 

 

Hvor dere kan kjøpe Bb Creams:

http://prettyandcute.com/Makeup/Face/BB-Creams-c130/

http://pinkyparadise.com/webshaper/store/viewCat.asp?catID=12

EBAY (der jeg har kjøpt alle mine)

6 kommentarer

Hegeskribz

29.jan.2011 kl.00:50

Nå har eg bestillt meg Missha BB Boomer og Skinfood Ginko Green ^^

Elena

29.jan.2011 kl.12:41

Heheh, di e veldig bra ;) hadde du hørt om BB Cream fra før av? :)

Hegeskribz

29.jan.2011 kl.18:07

nope, hadde bare hørt om det fra deg liksom ^^

Elena

30.jan.2011 kl.12:59

Heheh ;D

BC

11.nov.2011 kl.21:56

Jeg vet ikke om du fant ut av det eller ei siden denne posten er fra januar, men ville bare fortelle deg at jeg nesten er helt sikker på at skin79 bb kremen din er fake...

makeupbyelena

12.nov.2011 kl.17:12

BC: Åh? Hvordan da? Den ser ut og kjennes akkurat lik ut som andre personer sin BB Cream fra samme merke. Jeg har sammenliknet den med folk som kjøpte den i Asia :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits