ELF Studio Conditioning Lipbalm i Romantic Rouge Omtale & Swatches

Jeg har tidligere skrevet en omtale av ELF studio conditioning lipbalm i Peaceful Pink som nå er min absolutte favoritt lipbalm å bruke hver eneste dag. Her kan dere se denne omtalen samt swatches. Nå er det en annen farge som står for tur, nemlig en fin rød lipbalm som heter Romantic Rouge.

 

Lipbalmen:

 Lipbalmene kommer i en mellomstor krukke av plastikk som kan se ut som glass. Toppen skrur du av for å komme til produktet. Det jeg ikke liker er at denne krukken er altfor stor til å være praktisk å ha med seg i en liten veske. På hver side av produktet kan man se at det er minst en halv cm med bare plastikk, noe som er helt tullete. ELF burde kanskje tenkt mer på det praktiske ved å ha produktet i en mindre krukke. Krukken er allikevel lett. 

 

Slik ser Romantic Rouge ut med en gang du får den. Fargen er en nydelig rødfarge uten noe shimmer.

Her ser dere hvordan den ser ut etter bruk. 

Her kan dere også se litt på konsistensen av lipbalmen. Lipbalmen er ganske kremete/gel aktig, og den kan kanskje kjennes bittelitt sticky ut, men for meg gjør den ikke dette. Fargen glir lett på leppene og etterlater dem myke og gode.

Lipbalmen inneholder vitamin A og E som tilfører fuktighet til leppene, samt solfaktor 15 for å beskytte dem mot sola. Det at denne inneholder solfaktor er et kjempepluss synes jeg, fordi da er denne perfekt å ha om sommeren! Om sommeren når sola skinner på det meste er leppene veldig utsatt, spesielt fordi mange glemmer å beskytte leppene med solfaktor. Hvis man har denne med seg i veska eller på stranda slipper man å tenke på dette, fordi det blir naturlig å påføre mer lipbalm etterhvert som dagen går.

Noe som er flott med disse lipbalmene også er at de har en del forskjellige farger, så man finner alltids en som passer deg og dine behov perfekt. Man finner farger som er helt lyse, rosa, bærfargete og røde. Så man har en til alle anledninger :)Swatches:

Som dere kan se er denne lipbalmen utrolig godt pigmentert. Den er ikke så sheer som Peaceful Pink, så du kommer faktisk til å få røde lepper når du bruker denne.

 

På leppene:Slik ser leppene mine ut med Romantic Rouge på dem.

Noe som er dumt med en såpass pigmentert lipbalm er at man må alltid ha et speil med seg når man skal påføre den fordi ellers kommer man lett utforbi leppene sine naturlige linjer, og da kan man plutselig se ut som en klovn. Så husk å ha med et speil. Noe som også er litt dumt er at når denne fargen forsvinner etter hvert, forsvinner den ujevnt på leppene, så man kan plutselig ha halve leppen med rødfarge og halve uten. Men som sagt, hvis man har med seg et speil unngår man dette.

Eneste minuset jeg har er egentlig at størrelsen på krukka er litt stor og klumpete, så det kan være vanskelig å få plass til den i en liten veske. Og åpningen til produktet er så lite at jeg må bruke lillefingeren til å påføre produktet med. Hvis du har negler på de andre fingrene så kan du glemme å få de nedi lipbalmen uten masse lipbalm under neglene dine.

Hvis dere lurer på hvordan denne lukter, kan jeg beskrive det som en blanding av vanilje og kokosnøtt, og den smaker akkurat likt. Noen sier at denne minner om Pina Colada drinken. Jeg elsker lukten, men for noen kan det kanskje bli litt mye.

Denne holder ei stund på leppene og tilfører dem bra med fuktighet. Men ikke forvent at fargen skal holde seg like fin i mer enn en time av gangen. Da bør man påføre mer av akkurat denne fargen her.

 

Hvor:

elfcosmetics.co.ukIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits