Nyx Eyebrow Cake Powder i Taupe/Ash Omtale & Swatches

Som dere kanskje vet kjøpte jeg Mac lingering øyenbrynsblyant for ei stund sida, og jeg elsker den. Før dette brukte jeg Mac copperplate øyenskygge for å fylle inn brynene mine. Jeg ville ha en liten og lett kompakt med øyenbrynspudder så jeg kunne lett ta med meg på reise, og den fra ELF var altfor varmtonet for mine øyenbryn. Derfor ville jeg prøve en versjon fra Nyx, i fargen Taupe/Ash, som skal være mer kaldtonet.

 

Eyebrow Cake Powder:

Nyx eyebrow cake powder kommer i en veldig liten kompakt der man åpner lokket fra siden. Lokket er gjennomsiktig, så man ser hva man får. Kompakten kommer med to forskjellige farger til øyenbryna, en gjennomsiktig voks til å påføre bryna slik at dem holder seg plassert hele dagen, samt 2 koster for å hjelpe med påføring.


Ingrediensene:

Her kan dere se baksiden av Nyx eyebrow cake powder.


Swatches:Her er de 2 fargene som følger med denne øyenbrynskompakten fra Nyx. Fargene er kaldtonet og er perfekte til mine øyenbryn.

Siden disse er beregnet for øyenbryna, holder de seg også lengre enn en øyenskygge gjør. Jeg kommer alltid til å ta denne med meg på reise, selv om det nå er Mac Lingering øyenbrynsblyant jeg bruker mest. Denne kompakten er best hvis man vil ha en soft look, men samtidig definere øyenbryna.

Jeg anbefaler disse til alle som sliter med å finne den rette fargen til bryna, fordi de er billige og kjempebra, og man trenger ikke mye for å få det slik man vil. Siden den inneholder 2 koster og en voks, trenger man heller ikke tenke på å ta med seg ekstra sminkekoster på reise, noe som da blir ganske praktisk :)

Voksen er altfor tykk og klissete og den gir en voksete effekt på øyenbryna, så jeg anbefaler ikke å bruke den. Jeg anbefaler heller ikke å bruke den skrå kosten som følger med, fordi den riper bare opp pudderet uten å faktisk få noe på selve kosten.

 

Hvor:

cherryculture.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits