Soleil Teint de Chanel (krem bronzer) Omtale & Swatches

For 2 uker siden kjøpte jeg noe jeg hadde hatt lyst på i over 1 år, nemlig et utrolig populært Chanel produkt; Soleil Teint de Chanel. Det er en krem bronzer eller en bronzing base. Man kan bruke denne alene eller som en base for en pudder bronzer for at den skal holde bedre på huden i løpet av dagen. Jeg har brukt denne hver dag siden jeg kjøpte den, og nå kan jeg endelig skrive en helt ærlig omtale på dette produktet.

 

Soleil Teint de Chanel:

Slik ser krembronzeren ut. Den kommer i en stor rund krukke med en skrulokk på. Man får 30 g produkt i denne, noe som faktisk er ganske mye med tanke på at man bruker så ekstremt lite av den hver gang. Soleil Teint de Chanel het før Bronze Universal fordi den skulle kunne passe til alle hudfarger og hudtoner. Jeg elsker packagingen av dette produktet. Krukken er ganske tung, og den føles skikkelig "dyr" ut hvis det går an å si det. Jeg liker at et produkt faktisk ser bra ut, og det ikke ser ut som om det koster 10 kr. Skrulokket er svart med en skinnende overflate, så det kan lett se skittent ut hvis man tar mye på det med fingrene, men det er lett å tørke av med et håndkle eller en vaskeklut. Bronzeren kommer også med en plastlokk på når du først får produktet. Man kan selv velge om man vil ta denne av eller ikke. Jeg har valgt å ikke bruke denne, men hvis du er veldig redd for å få luft inn i bronzeren er dette plastlokket fint å ha.

 Slik ser bronzeren ut. Når jeg først åpnet den så den nesten ut som en krukke med sjokolade i. Jeg synes swirlingen er kjempefin og kreativ, og det er kjekkere enn bare en vanlig flat overflate. Fargen er helt brun. Den ser ikke oransje ut i det hele tatt hverken i krukken eller på huden, noe som er flott. Mange bronzere har en tendens til å gjøre deg oransje, men det gjør ikke denne. Konsistensen er hard og kremliknende, og minner kanskje om en håndsåpe på den måten. Men med den rette børsten får man nok produkt allikevel.


Swatches:

Her ser dere en heavy swatch av bronzeren. Jeg har bare dratt fingeren over krembronzeren og swatchet den på huden uten noe annet under. Det kan se ut som om denne er oransje på bildet, men jeg lover dere at den ikke er det i virkeligheten. Mitt mobilkamera er ikke akkurat det beste til å ta slike bilder med, men det er alt jeg har for tida.

 Her har jeg blandet bronzeren ut litt. Det som er flott med denne bronzeren er at man kan både bygge den opp og bruke den med en veldig lett hånd. Dette gjør at man får resultatet nøyaktig slik man vil ha det.

Siden dette er en krem bronzer og ikke en pudder bronzer, blir resultatet veldig naturlig. Det ser absolutt ikke pudrete eller cakey ut, noe som er flott. Jeg pleier å bruke denne alene fordi den holder hele dagen, men hvis jeg vet at jeg skal rett ut etter jobb uten å gå hjem først, pleier jeg å sette den med Nars Laguna bronzer over. Men dette trenger man absolutt ikke. Det er bare jeg som er litt paranoid :)

Jeg har aldri opplevd en bronzer som ser så naturlig ut som denne, men som allikevel gir deg en flott farge som holder hele dagen. Jeg vet heller ikke om noen andre krembronzere som har en slik konsistens som denne som gjør at du faktisk kan få akkurat rette mengde produkt du vil ha.

Jeg bruker dette produktet sammen med min trusted Sigma F80 børste som gir meg et flott resultat! Børsten plukker opp produktet og blander det inn i huden min helt perfekt. Man kan selvfølgelig bruke en annen sminkekost, men jeg har merket at det er den som gir meg det resultatet jeg vil.

En krem bronzer er også perfekt hvis foundationen din er litt for lys nå når det begynner å bli sol ute og folk får litt farge i ansiktet. Man kan blande foundationen inn med litt av denne bronzeren for å jevne ut fargen, men man kan også bare bruke den over foundationen for å få et fint resultat. Det er det jeg gjør nå med min Maybelline Dream Smooth Mousse.

Jeg har brukt denne bronzeren med 3 forskjellige foundations; en flytende foundation, en mousse foundation og en krem foundation. Den ser like bra ut med alle 3 typene. Jeg liker ikke hvis et produkt bare fungerer med en spesiell type foundation eller underlag fordi da MÅ jeg jo bruke de sammen. Derfor er det flott at denne ser like bra ut med alle produktene jeg bruker.

Det eneste jeg ikke liker med dette produktet er prisen. 370 kr for en krem bronzer er ganske mye. Det er derfor jeg aldri har kjøpt denne før. Jeg liker ikke å bruke mye penger på dyre sminkeprodukter, men jeg måtte bare ha denne. Jeg angrer ikke i det hele tatt heller.

Dette er ikke et produkt du kjøper bare for å kjøpe det. Du bør først prøve det i butikken for å se om du liker det, og så kan du heller bestemme deg etterpå for om du vil ha det. For når et produkt koster så mye så bør du være sikker på at du elsker det! :)

Jeg anbefaler Soleil teint de Chanel til alle, spesielt nå om sommeren når de fleste liker litt farge i ansiktet uten at det ser unaturlig ut.

 

Hvor:

Parfymelle butikker (370 kr)

 

4 kommentarer

Emmago

02.jun.2011 kl.17:38

Kult !

Elsker bloggen din !

Kommentar tilbake ?

-Emmago

Marit

02.jun.2011 kl.18:18

Den så veldig fin og god ut ;-)

sminkeskapet

02.jun.2011 kl.18:27

Denne skal jeg såååå ha! :D feriepenger, kom til meg! :D

makeupbyelena

02.jun.2011 kl.18:29

sminkeskapet: Jeg venter også spent på feriepengene <3

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits