Urban Decay Primer Potion Tube Original Omtale & Bilder

En primer skal sørge for at sminken din holder seg fin hele dagen uten å forsvinne eller crease, f.eks i globalen på øyet der øyenskygger har lett for å hope seg sammen. Primeren legger seg som et lag på øyenlokket og forhindrer dette ved å jevne ut huden og lage en litt sticky base slik at produktene lettere setter seg fast og ikke forsvinner. Urban Decay Primer Potion er en av de mest kjente øyenskygge primerne som finner, og det er også Urban Decay sitt bestselgende produkt. Her får dere omtalen på denne primeren.

 

Urban Decay Primer Potion:

Urban Decay har tidligere hatt en veldig dårlig packaging på primeren sin der produktet kom i en type flakong med en svampapplikator. Selve flakongen gjorde at mye av produktet satt igjen i den uten at det kom mer produkt ut, noe som gjorde at man enten måtte kjøpe en ny en, eller skjære flakongen i to og legge resten av produktet i en liten krukke. Nå har Urban Decay endelig hørt på brukerne sine og lagd en tubeversjon av denne primeren, noe som er flott. Man får også mer produkt i disse tubene. Min er i den originale fargen, nemlig hudfarget og sheer.

 

Slik ser applikatoren ut på denne tuben. Man presser ut produktet og dermed kan man selv bestemme hvor mye produkt som kommer ut om gangen.Swatches:

Urban Decay Primer Potion i tubeform har faktisk en mye bedre tekstur enn den som kommer i den vanlige packagingen. Denne er faktisk ganske creamy og tykkere enn den andre, noe som gjør at det er lettere å blande den ut og den blir mer sticky slik at øyenskyggene sitter på plass hele dagen. Jeg elsker denne primeren! Jeg likte ikke den gamle formuleringen og packagingen, men denne her er min absolutte favoritt primer!

 Her har jeg blandet primeren ut litt med fingrene. Som dere kan se er denne tilnærmet gjennomsiktig når man blander den ut, så den gir ikke noe spesielt med farge på øyenlokket, noe som kan være en negativ ting hvis man vil jevne ut huden der før man påfører øyenskyggene.Demonstrasjon:Her kan dere se en swatch av Mac Cranberry øyenskygge først uten en primer på huden og så med Urban Decay Primer Potion under. Som dere kan se er det en utrolig stor forskjell, og jeg har brukt like mye øyenskygge på begge to stedene. Grunnen til at fargen blir så mye sterkere med primeren under er at primeren er sticky slik at øyenskyggen fra sminkekosten lettere tar tak i huden og blir sittende der.

Urban Decay primer potion i tubeversjonen er den beste primeren jeg noensinne har prøvd. Jeg har prøvd ELF sin versjon, Too Faced Shadow Insurance, Mac Paint Pots og en del andre. Noen av dere lurer kanskje på hvordan Urban Decay sin versjon kan sammenliknes med de andre primerne på markedet. Too Faced Shadow Insurance er vel den som er nærmest med tanke på både pris og produkt. Jeg brukte tidligere Too faced sin, men den virket som om den hadde skilt seg etter en stund i tuben fordi mer vann enn produkt kom ut. Tidligere var den heller ikke så kremete som Urban decay sin er nå. Mac sine paint pots er fargebaser mer enn de er primere. De kan brukes alene uten en primer, men da er det ikke garantert at øyenskyggene kommer til å la være å crease. Med Urban Decay sin er de garantert til å holde seg på plass uten noen som helst creasing hele dagen.

Som jeg har skrevet tidligere er tubeformen den beste versjonen. Ikke kjøp den gamle versjonen, fordi både konsistensen og selve packagingen er dårligere på den.

Jeg kommer aldri til å bytte primer nå som jeg har denne. Dette er min absolutte favoritt og jeg har heller aldri hatt en primer jeg har likt så mye at jeg bruker den hver dag. Jeg skulle bare ønsket at denne faktisk ble hudfarget når du blandet den ut på øyenlokket. Men så selger jo Urban decay også en som blir det da, men den er mer gulbasert enn helt hudfarget. Man kan jo selvfølgelig bruke en base over primeren for å fikse eventuelle ujevnheter i fargen på øyenlokket.

Dere har sett på bildene hvor effektiv denne er, og jeg ble virkelig overrasket over dette. Ingen andre primere har gjort dette før på meg. Jeg har jo selvfølgelig sett litt forskjell før, men ikke så mye som dette. Hvis dere skal investere i en god primer, anbefaler jeg egentlig bare Urban Decay sin. Hvis dere ikke har råd til å kjøpe den, anbefaler jeg ELF sin versjon. Den er på langt nær like bra som denne, men den holder øyenskyggene på lengre enn uten en primer.

Øyenskyggene holder seg perfekte på øyenlokket mitt absolutt hele dagen, til og med hvis jeg vil ut om kvelden uten å gjøre noe med sminken min. Dette er helt fantastisk! Anbefales på det sterkeste!!

 

Hvor:

Ebay

http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/g/eyeshadowprimerpotion/

http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new/primer-potions/urban-decay-eyeshadow-primer-potion-original-11ml-tube.html

3 kommentarer

Ane

03.jun.2011 kl.23:03

Wææ, nå må jeg jo kjøpe den også! :p

makeupbyelena

03.jun.2011 kl.23:29

Ane: Haha, farlig å lese omtaler :P

Ane

04.jun.2011 kl.00:16

Ja, jeg burde egentlig holde meg unna :b

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits