Lancome Bi-Facil Eye Makeup Remover Omtale

Øyensminkefjernene er noe vi alle trenger. Siden det er så viktig å ta av all sminken før man legger seg om natta, er det også viktig å finne den rette sminkefjerneren for deg; en som tar av vannfast sminke, en som er skånsom mot huden, en som veldig lett fjerner all sminken slik at man slipper å skrubbe for å få den vekk, og en som er drøy i bruk. Her får dere omtalen på min favoritt øyensminkefjerner.

 

Lancome Bi-Facil:Denne sminkefjerneren er nok en av de dyreste jeg har prøvd, men den er også den beste.

Den kommer med to separarte væsker som man skal ryste sammen før man bruker den. Dette er fordi den er oljebasert. Dette må man gjøre hver gang for at de skal blande seg sammen. Den skal bare brukes på øynene og den fjerner vannfast maskara så lett som bare det. Jeg har aldri hatt en sminkefjerner som gjør dette skånsomt uten at jeg må slite med makeup paden i evigheter for å skrubbe av restene. Denne sminkefjerneren fra Lancome gjør alt for meg, og øynene mine takker meg hver kveld ved å ikke bli irriterte.

Jeg føler faktisk også at denne tilfører ekstra fuktighet til huden rundt øynene, men jeg vet ikke om dette faktisk stemmer eller om det bare er noe jeg føler. I hvert fall føles ikke huden tørr etterpå noe en del sminkefjernere kan gjøre.

Problemet jeg har med denne er at den er så utrolig dyr her i Norge. Den koster 255 kr for 125 ml i norske butikker, men man får den for en mye billigere pris på internett. Jeg kjøpte min på ebay, men de selger den også av og til hos allcosmeticswholesale.com

Jeg kan ha en slik sminkefjerner i 3 mnd uten å måtte kjøpe ny, så den er drøy i bruk. Noe som er flott med tanke på prisen. Jeg kommer aldri til å gå tilbake til billigere varianter jeg tidligere har prøvd :)

2 kommentarer

Line S

14.jun.2011 kl.20:12

Denne har jeg brukt sikkert 10 flasker av. Liker den kjempegodt!

Jeg har nå kjøpt meg Mac sin sminkefjerner for å se om jeg synes den er like god.

Kathrine H F

14.jun.2011 kl.21:05

Har den jeg også; den er fantastisk!

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits