Mine 5 Favoritt Høyhælte Skopar til Sommeren

I dette innlegget skal jeg vise dere mine topp 5 høyhælte sko for øyeblikket. Jeg har så mange høyhælte skopar, men det var disse jeg tok med meg hjem til foreldrene mine i sommer, så jeg kan heller vise dere alle de andre en annen gang.

 

Alle:

Her kan dere se alle skoparene samlet.Enkeltvis:

Disse skoene er nok de mest brukte høyhælte skoene jeg eier. De er utrolig gode å gå med, både pga selve kilehælen men også fordi sålen er myk og god. Hvite wedges er nydelig om sommeren, spesielt når man er brun. Disse kjøpte jeg for mange mange år siden i en liten butikk i Lillesand.

 

Dette skoparet kjøpte jeg på Bianco i fjor sommer. De er ganske harde å gå med, men siden hælen er såpass lav klarer man seg fint med en liten pute helt fremme der foten ligger. Leopard mønster er noe jeg absolutt bare elsker!!

 

Disse skoene kjøpte jeg for 2 år siden, men de har de fremdeles inne i noen butikker tror jeg. De ble kjøpt på skoringen eller eurosko. Jeg husker ikke helt :) Men de er faktisk gode å gå med fordi hælen er såpass tykk og stødig, så man trenger ikke å tenke så mye på balansen. Disse har jeg gått en del med om sommeren, fordi de gjør ethvert antrekk mer edgy pga metalldingsen på hælen og snøringen.

 

Dette skoparet falt jeg helt for i fjor sommer da jeg var i Berlin. De ble solgt i en outlet store til en veldig billig penge, men de er et helsike å gå lenge med. Derfor har jeg enda ikke brukt dem. Men jeg elsker mønsteret samt den svarte hælen og platformen.

 Dette er nok mine absolutte favoritt sko of all time. Jeg hadde lett lenge etter det perfekte nude skoparet som også hadde en platform fremme slik at de skulle være lettere å gå med. Jeg har enda ikke hatt en anledning til å bruke dem, men de er helt nydelige.

Fås kjøpt på newlook: http://www.newlook.com/shop/womens/shoes/patent-platform-court_218621514Hvilke likte dere best? :)

2 kommentarer

Kathrine H F

06.jun.2011 kl.18:38

De nederste var nydelige!

aminacalantha

07.jun.2011 kl.18:29

De nest nederste! kjempefine de andre også da :-))

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits