Philips Satinelle Soft Epilator Omtale

De fleste har nok hørrt om epilatorer og kanskje en del av dere aldri har prøvd en fordi dere har hørt om hvor vonde de er. Jeg var en av disse for 1 år siden. Jeg skulle aldri prøve en epilator om det så smalt, men så var jeg i butikken en dag og så denne søte, rosa epilatoren og tenkte for meg selv at noe så søtt kan da vel ikke gjøre så vondt? Så jeg kjøpte den og har nå brukt den i ca 1 år av og på. Her får dere omtalen på Philips Satinelle Soft epilatoren.

 

Philips Satinelle Soft:

Denne epilatoren er kjempesøt og rosa/hvit og den er ganske liten, noe som er flott hvis man vil ta den med seg på reiser etc. Den kommer med en kjempelang ledning eller lader som man må plugge inni hver gang man skal bruke epilatoren. Jeg skulle ønske at man kunne lade den opp heller og bruke den et par ganger uten ledningen, fordi da hadde den vært så mye mer praktisk. Men slik er det nå bare.

En epilator skal fjerne håret på kroppen din ved å nappe de ut fra rota slik at de ikke vokser tilbake så fort. Når man barberer vekk hår, tar man bare vekk det man kan se slik at rota fremdeles sitter fint på plass i huden. Da vokser jo håret tilbake etter bare et par dager. Med en epilator vokser ikke håret tilbake før etter 2-6 uker, avhengig av hvor ofte du har brukt den. Jo flere ganger du bruker den, jo lengre tid tar det for at hårene skal vokse tilbake igjen.

Epilatoren har flere blader som roterer og tar med seg hårene på kroppen din. Jeg bruker denne på leggene og under armene. Jeg brukte den på leggene først og gjorde dette i nesten et år før jeg turte å bruke den under armene. For ja; en epilator gjør vondt.

 

Epilatoren kommer med to forskjellige hastigheter. En for tykkere hår og en for tynnere hår. På denne måten er den spesialisert til de forskjellige delene av kroppen din, og det blir dermed lettere å epilere dem. Hvis dere ser på "hodet" til denne epilatoren, kommer den med ett hvitt hode man kan ta av og på. Dette hodet gjør at epileringen går mye lettere på de veldig sensitive stedene på kroppen, som f.eks under armene og bikinilinjen etc. Den samler også opp håret slik at man kan tømme epilatoren etterpå for hår.

Det som er flott er at denne har bare en knapp som man bruker for å kontrollere hastigheten. Det er utrolig lett å bruke den og absolutt alle kan klare dette. Jeg liker ikke når et elektrisk produkt har mange forskjellige knapper, for da er jeg ofte redd for at jeg gjør noe galt.

Det jeg synes er flott med denne er at den kan brukes over alt; på leggene, på lårene, under armene og bikinilinjen. Jeg har selv bare brukt denne på leggene og under armene. Leggene er det som gjør minst vondt når jeg epilerer. Men man blir vant med det etter et par ganger og dermed forsvinner smertene litt etter litt også. Smerten er jo veldig individuelt også, så hvis man har en venn med en epilator så bør man kanskje spørre om å få prøve den før man kjøper en selv, bare for å forsikre seg om at man kan takle smerten.

Denne epilatoren er den eneste jeg har brukt, så jeg vet ikke helt hvordan den kan sammenliknes med andre epilatorer, men jeg kan fortelle dere hvordan den fungerer på meg i hvert fall. Den tar vekk alt håret veldig lett, og man trenger ikke å gå over områder mer enn kanskje en gang ekstra for å ta med slike fine og tynne hår. Og hårene holder seg vekke i flere uker etterpå.

Noe som er litt dumt er at etter ei stund når hårene begynner å vokse tilbake, kan det klø en del. Da er det lett å klø tilbake og dermed få enten arr eller inngrodde hår. Derfor anbefaler jeg heller å eksfoliere huden før epileringen og ca 3 dager etterpå. Gjør dette så en gang i uken for at hårene ikke skal bli inngrodd. Kløingen forsvinner litt etter litt for hver gang du bruker den, så nå merker jeg det ikke lengre.

Nå som det er sommer er jo epilering en flott måte å holde uønsket hår vekke på uten å måtte ty til voksing hos en profesjonell eller barbering hver dag. Jeg har aldri fått teken på voksing, så det var derfor jeg ville prøve en epilator.

Jeg anbefaler denne epilatoren til alle. Jeg vet ikke helt hva den koster, men jeg tror jeg kjøpte den på Obs til ca 300 kr. Så det er absolutt ikke gale. Mange epilatorer koster oppi 700 kr, så denne er flott ;)


Én kommentar

Elises Makeup

08.jun.2011 kl.14:52

Kult!<3

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits