EOTD: Makeup for Glasses Part 1

Nå har jeg endelig fått meg briller! Brillene mine bruker jeg mest når jeg leser eller er på data, men jeg kan også bruke dem til hverdags. Når man bruker briller bør man tenke litt på hvordan man sminker seg, fordi brillene kan fremheve mørke ringer og slitne øyne. Her får dere en sminkelook som er veldig enkel, men ser flott ut med briller.

 

Makeup for Glasses:

Definer øyenbrynene dine. Dette er veldig viktig fordi de rammer inn både øynene og brillene dine og dermed ser du mye bedre ut med definerte øyenbryn. Prøv å få en litt mer skarp kant på archen din, istedet for en rundet en.

Her har jeg brukt Mac Lingering øyenbrynsblyant.

 

Dekk de mørke ringene under øynene dine med en concealer og påfør et pudder som lysner opp området. Når du bruker briller kan de lett fremheve mørke ringer og skygger under øynene. Derfor er det viktig å dekke dem så godt du bare kan, og lysne opp området slik at skyggene ikke vises.

Her har jeg brukt Mac Pro Longwear concealer og Bare Escentuals Well Rested Eye brightener.

 

Prime øynene dine og påfør en lys shimrende øyenskygge på hele øyenlokket og under øyenbrynet. Påfør denne også nær tårekanalen for å highlighte øynene dine og få mer lys inn til øynene dine. Påfør også en mørkere øyenskygge i globalen og ytre hjørnet. Dette kan være hvilken som helst øyenskygge, bare den er litt mørkere enn den lyseste du påførte. Dette gjør at du får mer dimensjon på øynene dine.

Her har jeg brukt Urban Decay primer potion, Mac Naked Lunch øyenskygge og Mac Sable øyenskygge.

 

Påfør en farget øyenskygge eller eyeliner på ytre del av vippekantene dine, samt en hudtonefarget eller hvit eyeliner på våtlinjen. Sett den lyse eyelineren med et pudder eller en øyenskygge så den ikke forsvinner i løpet av dagen. Jeg valgte å bruke en blå øyenskygge fordi dette gjør at øynene mine ser hvitere ut og dermed mer våkne. Du kan også bruke lilla, turkis og mange andre farger til dette.

Her har jeg brukt Mac Deep Truth øyenskygge. 

 

Line den øvre vippekanten din med en svart eyeliner og ving den litt ut. Ikke for mye, men bare slik at øynene dine ser litt lengre ut.

Her har jeg brukt DollyWink Liquid Eyeliner.

 

Påfør maskara. Du kan selv velge om du vil ha noen falske øyenvipper i ytre hjørnet, men jeg har såpass lange vipper at hvis de blir lengre kommer de borti brillene mine. Påfør også en svart eyeliner på øvre våtkant. Prøv å bruk en cake eyeliner fordi denne tørker til et pudder og kommer derfor ikke til å blande seg inn med den lyse eyelineren på nedre våtlinje.
Ferdig resultat:

Vips så er du ferdig. Slik ser sminken min ut. 

 

Og slik ser det ut bakom brillene mine.
Jeg har her valgt å bruke en hot pink/fuschia leppestift fordi den komplementerer fargene på brillene mine. Dette er helt individuelt.

 

Hva synes dere om sminken?

6 kommentarer

07.jun.2011 kl.16:49

Haha kopier youtube guruer litt mer da...

Elises Makeup

07.jun.2011 kl.17:18

Kjempefint!<3 Har ikke briller, men kan jo være supert å kunne når man sminker andre!<3

makeupbyelena

07.jun.2011 kl.18:19

Anonym: what? jeg har nettopp fått meg briller så jeg ville lage en sminkelook som passet for dem. Jeg har ikke kopiert noen. Jeg har sett mange videoer om det, men lagte min egen versjon. så slutt å legg igjen slike kommentarer fordi du vet ingenting om meg eller hva jeg gjør.

aminacalantha

07.jun.2011 kl.18:33

Kjempefint! likte den rosa leppestiften,veldig fin farge :-)

07.jun.2011 kl.18:49

Fint :)

Kathrine H F

07.jun.2011 kl.18:53

Veldig fint, og nok veldig hjelpsomt for de som bruker briller :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits