Soap & Glory Hand Food - Håndkrem som lukter likt Miss Dior Cherie? <3

For ei stund siden bevegte jeg meg inn på det nye Boots apoteket her i Haugesund. Jeg skulle egentlig bare sjekke ut noen dusjsåper men kom visst ikke så langt. Jeg ble helt opptatt av at de hadde Soap&Glory produkter som jeg har hørt mye bra om, spesielt håndkremen deres. Her får dere en omtale på denne.

 

Soap&Glory Hand Food:

Håndkremen kommer i en kjempesøt rosa tube der det står masse søte ting på fremsiden. Håndkremen heter Hand Food og skal gi mye fuktighet til tørre hender og hjelpe med sprukken hud. Den inneholder Shea Butter som er utrolig fuktighetsgivende, samt Macadamia Oil som skal være veldig bra for både hud og hår. Og den inneholder visst også marshmallows. Ikke vet jeg hva det har med hudpleie å gjøre, men kanskje noe for hvordan den lukter?


Håndkremen:
Håndkremen er kjempeluftig og lett og den glir flott inn i henda uten at de blir greasy eller klissete. Noe jeg er kjempefornøyd med når det gjelder Hand Food er lukten på kremen. Den lukter akkurat likt min favoritt parfyme, nemlig Miss Dior Cherie!!! Det er helt fantastisk! Så når jeg går tom for den en gang i fremtida kan jeg fremdeles lukte likt ved å bruke håndkremen. For lukta varer faktisk på henda dine også ei god stund etter påføring.

Dette er den beste håndkremen jeg noensinne har brukt. Jeg brukte tidligere en fra Aco som også er veldig god, men den er så tykk og det tar ei stund før henda ikke blir klissete igjen. Med Hand Food går kremen rett inn i henda uten å bli klissete.

Jeg anbefaler denne til absolutt alle! Og den koster bare 29 kr! Og når utseendet er så søtt og lukta er så nydelig er dette hver jentes beste venn <3

 

Hvor:

Boots apotek

5 kommentarer

Kjempe fin blogg!:)

MARIA

14.jun.2011 kl.00:41

"Marshmallow is not only a sweet treat! It has long been used in herbal remedies for its healing properties, and is known to soothe and treat inflamed and blemished skin."

Dette står på sidene til serien Formula 10.0.6 ;-)

makeupbyelena

14.jun.2011 kl.09:38

MARIA: Takk ;) Høres bra ut!

Anna :)

14.jun.2011 kl.11:44

Den MÅ jeg bare kjøpe! :)

makeupbyelena

14.jun.2011 kl.18:14

Anna: Den lukter sååå godt <3

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits