Boots No.7 Intelligent Balance Foundation Omtale

Som dere kanskje vet har jeg blitt forelsket i mousse og krem foundations istedet for flytende foundations. Jeg har tidligere skrevet omtale på to av Maybelline sine mousse foundations som jeg likte veldig godt. Problemet jeg har med dem er at de ikke varer så kjempelenge på huden, spesielt nå om sommeren. Men jeg elsker hvor lette de kjennes og at jeg ikke engang kan merke at jeg har på foundation når jeg tar på huden. Derfor ville jeg prøve en annen mousse foundation, denne gang fra apoteket Boots. Jeg hørte om denne foundationen på youtube da CarlyChristman fortalte om den og at den var en bedre versjon av Maybelline sine. Her får dere min omtale og hva jeg synes om denne.

 

Boots Intelligent Balance Foundation:

Først må jeg si at jeg elsker hvor bra denne packagingen er. Foundationen ser virkelig dyr og bra ut og packagingen minner meg om Chanel sine med det glatte lokket etc. Krukken er faktisk litt tung, så den er av bra kvalitet og ikke bare noe crappy plastikk.


Foundationen kommer med 30 g, noe som er ganske vanlig. Fargen jeg har heter Almond.

 

Her kan dere se hvordan foundationen ser ut når jeg skrur av lokket. Man får også med en liten skje liknende plastikk ting som man kan bruke til å få opp produktet med. Dette er flott fordi man slipper å ta fingrene nedi foundationen noe som er uhygienisk, og man slipper å dyppe en børste nedi, noe som kan etterlate hår i den.Swatches:

Her kan dere se en swatch av fargen Almond. Den er en fin medim brunfarge som er kjempeflott om sommeren når man har litt farge i ansiktet. Denne fargen passer meg perfekt. Den kan kanskje se litt mørk ut når man swatcher den, men når man blender den inn i huden blander den seg med din naturlige hudfarge og ser naturlig ut.

Noe jeg ikke synes er så bra er fargeutvalget til Boots. Jeg tror bare de har 4 forskjellige farger når det kommer til denne foundationen, men jeg kunne faktisk bare finne denne på mitt apotek. Dette gjør jo da at det kan bli vanskelig for mange personer å finne en farge som matcher dem perfekt. Men siden denne blandes så lett inn i huden, kan man uansett klare å bruke den.

Foundationen er en mousse/krem foundation som føles kjempelett på huden. Den gir en bedre dekkevne enn Maybelline Dream Matte Mousse, men omtrent samme dekkevne som Maybelline Dream Smooth Mousse. Man kan nesten ikke kjenne at man har noe på huden når man bruker Boots foundationen. Men man kan fint se at huden ser perfekt ut. Jeg vil si at denne har en medium til full dekkevne, men man kan både ha en lett og kjempefull dekkevne også. Dette er jo opptil hver enkelt. Men den er lett å bygge opp og ned.

Det står på baksiden av esken foundationen kom med at man skal påføre den med fingrene eller en svamp for best resultat. Jeg bruker selv aldri fingrene for å påføre en foundation, så jeg bruker Sigma F80 Flat Top Kabuki kosten min som jeg også bruker med alle mousse og krem produktene jeg eier. Dette gjør i hvert fall at resultatet ser helt naturlig ut og den blir buffet inn i huden for best resultat. Man kan jo sikkert selvfølgelig bruke fingrene eller en svamp også, men jeg tror resultatet blir noenlunde det samme hvis man bruker en flat kabuki kost.

Når foundationen har satt seg og blitt blandet inn i huden føles den nesten som er pudder. Den skal gjøre at huden forblir matt hele dagen og den er beregnet for folk med oljete eller fet hud. Dette gjør den ikke helt på egen hånd. Man må bruke pudder for å sette foundationen og man bør også ha med seg blotting pudder eller sheets hvis man har planer om å ha på sminken i over 5 timer fordi det var ihvertfall da den begynte å skinne litt på meg. Etter 5 timer kunne jeg også se at noe av foundationen hadde samlet seg i linjer eller i porene mine, men man måtte være veldig nærme meg for å kunne se dette.

Alt i alt liker jeg foundationen. Den ser kjempenaturlig ut og gir meg en bra dekkevne. Den er bedre enn begge Maybelline foundationene jeg har nevnt, så hvis dere leter etter en bra krem eller mousse foundation bør dere definitivt prøve denne :)

 

Hvor:

Boots Apotek til 130 kr


2 kommentarer

Silje

12.jun.2011 kl.16:34

Å, de skal jeg prøve!

wordbyword

12.jun.2011 kl.16:37

Kanskje jeg skal kjøpe den :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits