Soap & Glory Flake Away Body Scrub Omtale

Som dere vet skrev jeg en omtale på Soap & Glory sin håndkrem Hand Food, og jeg elsker den! Den lukter nøyaktig likt Miss Dior Cherie og jeg bruker den hver eneste dag. Noe annet fra det samme merket jeg virkelig elsker er deres kroppsskrubb som heter Flake Away. Denne hørte jeg om fra FleurdeForce på youtube da hun la ut sin Self Tanners video, og jeg måtte bare ha den.

 

Soap & Glory Flake Away:

Flake Away kommer i en kjempesøt rosa krukke med forskjellige ordtak eller morsomme anekdoter på. Man kan velge mellom en stor og en liten størrelse. Jeg valgte den store med 300 ml i, noe som kommer til å vare i flere år!

 

På baksiden av krukken får dere instruksjoner på hvordan man skal bruke produktet, samt ingrediensene.

Man bruker denne nøyaktig som man ville brukt hvilken som helst kroppsskrubb;

Man dusjer, tar litt av skrubben i henda og masserer den forsiktig på huden for å få vekk døde hudceller. Deretter skyller man skrubben av kroppen. Kjempeenkelt!


Skrubben:

Slik ser skrubben ut. Den ser nesten ut som en grøt, men har en mye hardere konsistens noe jeg elsker. Man trenger ikke mye av dette produktet for å eksfoliere kroppen, mest fordi kornene som skal skrubbe er det ganske mange av. De fleste kroppsskrubber har en mye mer gel konsistens med få korn så man må bruke mer produkt for å få det resultatet man trenger. Med Flake Away trenger man ikke dette.

Skrubben er en sukker og salt skrubb som jeg mener er det beste for kroppen når det kommer til eksfoliering. Det er ikke så hardt for huden som f.eks aprikos korn som er mye hardere og dermed vondere. Flake Away inneholder også myktgjørende oljer som tilfører huden fuktighet så den ikke tørker ut ved påføring.

Noe jeg må nevne er at denne skrubben lukter ekstremt godt og søtt! Den har noenlunde samme lukten som håndkremen jeg skrev om, men denne lukter mer søtt enn den.

Dette er min absolutte favoritt body scrub og jeg kommer nok til å kjøpe flere av denne etterhvert som jeg blir tom.

Hvis man trenger en kjempebra og effektiv kroppsskrubb for å fjerne døde hudceller, forberede kroppen til selvbruning, fjerne selvbruning, eksfoliere etc, så er dette den perfekte skrubben for deg. Hvis du også vil ha en som ser kjempesøt ut og lukter utrolig godt, kan du ikke finne en bedre skrubb enn Flake Away. Og man kan heller ikke slå prisen!

 

Hvor:

Boots apotek til 69 kr (eller boots.no)

Ebay

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits