Soap & Glory Scrub Your Nose in It - Hudmaske og Skrubb Omtale

Som dere kanskje vet har jeg blitt helt hektet på Soap & Glory sine kroppsprodukter, men ville også prøve noen av deres ansiktsprodukter for å se om disse var like gode. Her får dere omtalen på det første ansiktsproduktet jeg har prøvd fra dette merket. Om et par uker får dere omtalen min på en fuktighetskrem fra S&G :)

 

Scrub Your Nose in it:

Denne skrubben/masken kommer i en kjempesøt rosa tubeform med 115 ml produkt. Produktet er et 2 i 1 produkt, noe som vil si at det kan fungere både som en ansiktsskrubb og en ansiktsmaske avhengig av hvordan du bruker den.

For å bruke den som en skrubb tar man en liten mengde produkt og masserer den forsiktig inn på et fuktig ansikt. Man skal hovedsakelig bruke denne i t-sonen, men kan også bruke den på mindre utsatte steder som kinna hvis man føler at man trenger dette. Skrubben skal ta vekk døde hudceller ved de små kornene som er i skrubben, og den vil dermed da også ta vekk urenheter og skitt som kan føre til store porer eller kviser.

For å bruke denne som en ansiktsmaske skal man påføre et tynt lag av produktet på en tørr, nylig renset hud og la den sitte i 3 minutter. Jeg pleier å la denne sitte i mellom 5 og 10 minutter for best mulig resultat, men hvis huden din er sensitiv eller blir fort veldig tørr, anbefaler jeg ikke å ha denne på i mer enn den anbefalte tida som er 3 minutter. Som en maske absorberer denne oljen i huden din og balanserer den ut, samt drar ut skitt eller sminkerester som ligger i porene dine. Denne masken inneholder også en frukt syre blanding som skal gjøre at huden din ser bedre ut etter bruk. Selve masken inneholder leire som de fleste vet at renser huden og drar ut skitt fra porene :)

Det jeg merker når jeg bruker denne som en maske er at den gjør huden min veldig kald og kjøler den ned. Dette er kjempeherlig, spesielt når du vil slappe helt av eller f.eks du har vondt i hodet. Når man har vondt i hodet hjelper det ofte å kjøle ned huden med en kald vaskeklut, men nå kan du heller bruke denne masken og faktisk gjøre huden din bedre samtidig som du selv føler deg bedre. Masken tørker på huden etter ei lita stund, og for å ta den av skal du vaske ansiktet med lunkent vann.

Etter jeg hadde brukt denne masken merket jeg at huden min føltes strammere og at porene mine faktisk var blitt synlig mindre.

Et tips jeg har er å fukte ansiktet litt, massere skrubben inn i huden og la den sitte der etterpå som en maske. På denne måten får du gjort begge deler i ett.

Noe jeg også merket var at huden min trengte en god fuktighetskrem etter bruk, fordi denne tar vekk all oljen huden din har produsert i løpet av dagen, noe som kan gjøre at huden din blir litt tørr.

Og for dere som er helt imot dyretesting bør dere vite at Soap & Glory ikke tester produktene sine på dyr ;)

Denne skrubben lukter faktisk veldig godt. Den lukter litt mint aktig og føles også slik på huden.

 

Produktet blir presset ut via en squeeze tube applikator slik som denne. Selve produktet er grønt, noe som er vanlig for en leiremaske. Men denne er mye tynnere enn f.eks Queen Helen's Mint Julip Mask, noe som gjør at den fungerer perfekt som en skrubb i tillegg til en maske.

 

Jeg anbefaler dette produktet til alle som sliter med en oljete t-sone eller kviser og uren hud. Dette er en av de bedre ansiktsmaskene jeg har prøvd, og jeg har prøvd en del.

 

Hvor:

Boots apotek eller Boots.no til 79,-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits