Xen Tan Deep Bronze Luxe Dark Weekly Self Tan Omtale

Som dere vet har jeg blitt ganske hektet på å prøve nye selvbruningsprodukter og denne gang ble det Xen Tan Deep Bronze Luxe som var kåret av Elle Beauty som det beste skjønnhetsinnkjøpet man kunne gjøre. Xen Tan har fått veldig mye skryt av mange kjendiser, bloggere og magasiner og derfor ville jeg prøve denne. Dere vet hvor glad jeg er i min St Tropez Self Tan Bronzing Mousse, men dere vet også at jeg ville ha en dypere farge på hele kroppen og at den ga en litt oransje farge i selve ansiktet mitt. Vel, her kommer omtalen på en av mine nye favoritter innen selvbruning.

Xen Tan Deep Bronze Luxe:

Xen Tan har en del forskjellige selvbruningsprodukter, men deres nyeste er denne. Dette er Luxe formuleringen, noe som vil si at den skal være mye bedre enn den originale Deep Bronze selvbruneren. Dette er fordi Luxe inneholder mer DHA enn noen av de andre selvbrunerne de selger. DHA er den ingrediensen som gjør at du blir brun. Derfor skal denne gjøre deg mye brunere ved bare en påføring enn noen av de andre produktene de har. Noe annet som er flott med denne er at den også inneholder mer produkt i tuben, nemlig 236 ml.

Xen Tan Deep Bronze Luxe inneholder Vitamin E, grønn te ekstrakter og antioksidanter som skal mykgjøre huden samtidig som den gjør den brunere. Dette er jo flott fordi en del selvbrunere vil gjøre huden din tørrere ved bruk, så for å beholde fargen lengst mulig må man hver dag påføre ekstra fuktighetskrem. Med denne slipper man dette problemet.

Denne lukter også utrolig godt, i motsetning til ekstremt mange andre selvbrunere på markedet. De fleste lukter helt forferdelig, og dette er noe som de aller fleste hater. Det finnes ikke noen verre lukt enn å lukte selvbruning hvor enn man går. Det vil jo også gjøre at folk automatisk kommer til å vite at fargen din ikke er naturlig. Xen Tan Deep Bronze Luxe lukter vanilje, en veldig søt og god lukt som forblir på huden. Etter et par timer kan man kjenne små hint av selvbruningslukten, men det er ikke så mye at man merker det veldig.

Xen Tan Deep Bronze Luxe har en grønnaktig farge i tuben, noe som også gjør at den kansellerer ut oransje nyanser huden lett kan få ved selvbruning. Fargen du får vil bli mer olivenbrun enn oransje brun, noe som er kjempefint! Ingen vil jo se oransje ut!

Fordi fargen er grønnbrun skal man egentlig kunne lett se hvor man påfører produktet slik at man slipper å glemme steder på kroppen. Men med en gang man smører denne på kroppen forsvinner fargen og blir gjennomsiktig, så jeg vil ikke påstå at denne er den letteste å påføre med tanke på synlighet. Men allikevel blir det ingen ujevnheter og skjolder fordi den blander seg lett inn i huden.

Denne selvbruneren har en såkalt time-release, noe som vil si at den skal vare i en uke uten å falme.

Hvordan den fungerte på meg:

Påføring:

Som jeg nevnte tidligere blir fargen på denne usynlig ved påføring, men det er allikevel kjempelett å få et jevnt resultat. Kremen er kjempegod og fuktighetsgivende og man kan kjenne hvor man har påført og ikke. Den lukter utrolig godt også noe som er et pluss!

 

Dagen etter påføring:

Jeg visste jo selvfølgelig ikke hvor mye jeg måtte påføre kroppen, så jeg tok nok en del for lite produkt på på bena. Men jeg merket at i ansiktet mitt der jeg påførte litt mer, har jeg blitt kjempebrun og fin, og fargen er en helt naturlig, dyp brunfarge med olivenundertoner som gjør at man absolutt ikke ser oransje ut! Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Men jeg skal påføre mer på kroppen i dag slik at jeg virkelig kan se hvordan fargen på kroppen skal se ut.

 

Etter et par dager:

Fargen er kjempefin, og man blir brunere enn St Tropez Moussen, men fremdeles ikke så brun som jeg faktisk vil. Fargen varer i ca 5 dager uten å falme, men den varer ikke i en hel uke slik som det står på tuben. Men jeg elsker denne selvbruningslotionen! Det tar litt lengre tid for at den skal trekke inn i huden enn det gjør med St Tropez Moussen, men ikke så lang tid som andre selvbruningsprodukter jeg har prøvd. Lukten er helt nydelig og fargen er helt nydelig og ser kjempefin og naturlig ut. Denne anbefaler jeg til alle!

 

Hvor:

http://www.feelunique.com/p/Xen-Tan-Deep-Bronze-Luxe-236ml (fri frakt)

11 kommentarer

Malin;) - Makeup & Hair

21.jun.2011 kl.13:04

Denne bruker jeg også nå :) I fjor brukte eg st.tropez moussen.. Elsker di begge

themakeupartist

21.jun.2011 kl.13:27

Den høres jo super ut :) Jeg har bruk st.tropez loationen, den er også super! Men jeg har lest at Karora sine selv-bruninger også skal være supre, så den er neste på listen ;)

Kathrine H F

21.jun.2011 kl.14:20

Har så lyst til å prøve denne! Hørt mye bra om xen-tan.

makeupbyelena

21.jun.2011 kl.14:47

Malin: Samme her :) elsker begge to, men st tropez er egentlig litt lettere for meg fordi da bruker jeg en slags tanning mitt med en svamp på ene siden slik at jeg får buffet moussen inn bedre. Og den tørker mye fortere. Men jeg liker Xen Tan fargen bedre når det kommer til ansiktet i hvertfall :P

makeupbyelena

21.jun.2011 kl.14:50

themakeupartist: Lotionen fra St Tropez er også på listen min, men har 4 nye selvbruningsprodukter jeg enda ikke har prøvd ut :P jeg har jo ikke særlig mye tid spesielt når jeg må vente i mange dager for å se hvor lenge fargen varer for å kunne skrive en god omtale :P Og når jeg jobber hver dag så vil jeg jo ikke se stygg ut hvis resultatet blir dårlig, så jeg må ha tid til å dusje, skrubbe og få vekk fargen først :P neste jeg skal prøve en Sun Labs sin Dark Lotion :)

themakeupartist

21.jun.2011 kl.14:59

Ja skjønner! ;p

Skulle fantes noe så enkelt som en pille eller noe i den duren som gav flott farge med en gang! hehe, man kan vertfall drømme ;)

makeupbyelena

21.jun.2011 kl.15:45

themakeupartist: hahah, ja stemmer!! :D kan jo være at det kommer i fremtida en gang! :)

Malin;) - Makeup & Hair

21.jun.2011 kl.17:25

Ja, bruker tanning mit jeg også :)

makeupbyelena

21.jun.2011 kl.18:03

Malin: Ja, det er jo så mye lettere! Man får ikke de oransje hendene etterpå :)

21.jun.2011 kl.19:30

Hei! Finnes denne for litt lysere hud også? (er ganske bleik, så vil se litt rart ut å plutselig blir dyp olivenbrun;)

makeupbyelena

21.jun.2011 kl.22:46

Anonym: ja jeg tror den finnes for medium hud, men du kommer ikke plutselig til å se knallbrun ut med denne da :) denne gir en veldig fin og naturlig farge slik at alle hudtoner kan bruke den :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits