St Tropez Gradual Tan Everyday Body Moisturizer i Medium/Dark Omtale

Som dere allerede vet elsker jeg min St Tropez Self Tan bronzing mousse, så jeg vet at dette merket er spesialister på selvbruningsprodukter. Derfor ville jeg prøve en av deres mest kjente produkter, nemlig deres Gradual tan lotion; en selvbruner som egentlig er en vanlig fuktighetskrem med innebygde selvbrunings ingredienser. Denne skal ikke gi deg en umiddelbar farge, men skal bygges opp over tid. Her kommer omtalen min.

 St Tropez Gradual Tan for Body:

St Tropez sin Gradual Tanner kommer i to forskjellige fargenyanser; en for lys hud og en for medium/mørk hud. Jeg valgte den for mørk hud fordi jeg har en anelse om at den kommer til å gjøre meg brunere enn den for lys hud. Man får 200 ml i en tube, noe som er ganske mye. Men pga at man skal bruke denne hver dag for å oppnå den fargen man vil ha, kan man fort gå tom. Dette er ganske dumt.

St Tropez Gradual Tan inneholder Aloe Vera som roer ned irritert hud og som hjelper å gi ekstra fuktighet til huden. Den skal etter hvert gi deg en fin og gylden farge på kroppen, noe som er nydelig om sommeren og egentlig når som helst på året.

Denne lukter ikke selvbruning ved påføring fordi den visstnok inneholder en Aromaguard som skal forhindre selvbruningslukten med 70 % og heller gi deg en frisk lukt som er mye mer behagelig.

Bakpå tuben står det at for best resultat skal man eksfoliere kroppen regelmessig og påføre Gradual Tan. Man skal også vente til kremen har sunket helt inn i huden før man kler på seg igjen. Dette er for å få et jevnt resultat. Det står også at det ikke gjør noe om man går over samme område flere ganger fordi det bare er de områdene man har glemt som kan bli ujevne.

Noe som er veldig dumt er at man ikke kan se hvor denne selvbruneren går på huden, noe som gjør at man veldig lett kan glemme hvor man har påført og ikke påført. Men allikevel kan resultatet bli veldig jevnt fordi denne gir deg ikke en umiddelbar farge, så du kan se etterhvert hvor du har glemt å påføre selvbruner, uten at det ser kjempestygt ut og uten at man kan merke det godt.

Hvordan den fungerte på meg:

Påføring:

Denne kremen er ganske tykk, men glir lett på huden. Jeg merker med en gang at den gir meg kjempemasse med fuktighet og pleie og lukten er ikke så helt forferdelig. Den lukter ikke selvbruning, men heller ikke noe annet spesielt.

 

Dagen etter påføring:

Man kan se en forskjell ja selv om man bare har brukt denne en gang. Huden min fikk en litt mer gyllenbrun farge som er kjempefin, og resultatet ble jevnt på hele kroppen bortsett fra håndleddene. Men det kan jeg skrubbe vekk :) 

 

Etter et par dagers bruk:

Fargen kan lett bygges opp ved å bruke denne flere dager på rad, men pass på å ikke overdriv fordi etter en 4-5 ganger kan man få litt oransje nyanser. Men man trenger heller ikke å påføre så mange ganger før ønsket farge er oppnådd. Man må jo huske på at denne ikke egentlig er beregnet for å gi kjempemye farge på kroppen, men heller for å få en naturlig farge som varer lenge. Og det gjør den :)

Når denne fargen falmer blir ikke resultatet skjoldete, noe som er flott :)

 

Hvor:

Vita (300-400 kr)

http://www.feelunique.com/p/St-Tropez-Everyday-Gradual-Tan-Body-MediumDark-200ml (110 kr)

6 kommentarer

Celinn

25.jun.2011 kl.17:58

-vil du ha flere lesere? På bloggen min finner du en nettside der du kan legge ut GRATIS shout, det er også gratis å lage bruker!:-)

heleneblack

25.jun.2011 kl.18:03

ser bra ut! :D Hvor kjøper man den og hvor mye koster den egentlig? :)

sophievictoria

25.jun.2011 kl.18:30

tusen takk for tipset !!

makeupbyelena

25.jun.2011 kl.19:19

heleneblack: Hvis du ser helt nederst på innlegget har jeg skrevet hvor man kan få tak i den og hvor mye den koster :)

Mari

27.jun.2011 kl.17:29

Flott omtale:)

på www.feelunique.com har de bare denne til 11 pund= ca 111 kr! kupp:)

akurat samme produkt:) sparer endel på d. elsker denne selv

makeupbyelena

27.jun.2011 kl.19:33

Mari: Ja jeg vet ;) skrev det helt nederst i omtalen min. Det er virkelig et stort kupp! spesielt for oss her i Norge! :D

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits