EOS Lipbalm i Strawberry Sorbet Omtale

For over et år siden fikk jeg en EOS lipbalm av kjæresten min i julekalenderen. Denne hadde jeg da lett lenge etter fordi jeg hadde hørt så mye bra om både den og designet og hadde selvfølgelig lyst på den. Jeg brukte den helt opp og ønsket meg selvfølgelig en ny lipbalm i en ny farge. Jeg ønsket hele tida at de skulle komme ut med en rosa farge, men det hadde de ikke. Så jeg ventet. Da jeg var på apoteket i Stavanger hadde de fått inn en duo pack som bare skal selges nå i sommer, og denne inneholdt en rosa og en lilla lipbalm. Den lilla skal jeg gi vekk i konkurransen som pågår nå, mens den rosa var bare til meg <3Strawberry Sorbet lukter virkelig jordbær! <3

 

EOS Lipbalm:

EOS Lipbalms har et veldig spesielt design og det er nok dette de er mest kjent for og det er nok også dette som gjør dem så populære blant jenter verden over. Lipbalmen er formet som er lite egg, og det er også selve balmen inni, noe som gjør det kjempekjekt å påføre den på leppene. Man trenger ikke å gå over en leppe av gangen fordi eggformen tar begge leppene samtidig.

Slik ser Strawberry Sorbet ut. Den er så kjempesøt og rosa <3 Veldig jentete og et must have for sommeren!

EOS lipbalms ser ikke bare søte ut, de er også kjent for å være 100% naturlig og 95% økologisk, noe som gjør dem helt perfekte! De kommer dermed ikke til å irritere de mest sensitive leppene i verden <3 De er helt fri for petrolatum og parabener så de er absolutt ikke skadelige.

De inneholder Shea Butter som er godt kjent for de fuktighetsgivende egenskapene sine, samt lindrende kvaliteter, Jojoba Olje som også er med på å mykgjøre leppene og Vitamin E som er kjempebra for deg. Mange billige lipbalms inneholder egentlig bare Vaselin og litt fargestoff, men disse gjør ikke dette. Lipbalmen er jo kjempebra!

Første gang jeg prøvde en EOS Lipbalm (Summer Fruit) jeg helt overrasket over hvor myke leppene mine ble. De holdt seg myke hele dagen og lipbalmen gjorde at leppene mine ble utrolig glatte. Derfor er denne også perfekt til å påføre før man påfører f.eks en leppestift som lett kan gjøre leppene dine tørre. Men jeg bruker denne hver morgen og hver kveld. Kanskje mer også fordi jeg elsker følelsen av å ha den på.

EOS Lipbalms kommer nå i 7 forskjellige smaker;

  • Summer Fruit (rødoransje)
  • Honeysuckle Honeydew (lysgrønn)
  • Sweet Mint (grønn)
  • Lemondrop (gul)
  • Mandarin (oransje)
  • Strawberry Sorbet (rosa)
  • Passion Fruit (lilla)

Jeg har bare prøvd Summer Fruit og Strawberry Sorbet. Jeg liker dem begge to likt med tanke på smak og lukt, men jeg liker selvfølgelig rosafargen på Strawberry Sorbet bedre med tanke på at jeg er en skikkelig jentejente.

Jeg anbefaler alle å prøve en EOS Lipbalm uansett hvilken smak de har. Man finner alltids en man liker best, og siden de alle har like ingredienser med tanke på pleie så er det bare opptil hver enkelt hvilken man velger :)

Men husk på at hvis man skal ha denne rosa lipbalmen jeg har vist, må man kjøpe den i en duo pack sammen med den lilla.

Prisen på denne duo packen er 139,-, men en enkel lipbalm koster som regel 69,-.

Man finner dem på Cubus, Vita, apoteker etc. Man kan også kjøpe dem på nettet fra EOS siden:

http://www.eoseos.no/product.html?product_id=8&category_id=5

11 kommentarer

rebg

24.jun.2011 kl.19:38

Har ikke prøvd denne eos-en men tror jeg skal prøve den!

annapenkova

24.jun.2011 kl.19:39

Har den samme, lukter himmelsk ! :- )

24.jun.2011 kl.19:41

Den har jeg tenkt til og kjøpe meg!

Ps: Fin blogg ! :D

LesehestenHelene

24.jun.2011 kl.19:47

tøft! Hørtes som en skikkelig sommerfavoritt? Hvor mye koster det a? :)

Fin blogg, forresten <3

Johanne

24.jun.2011 kl.19:53

noe av det du skrev her er feil, for jeg er en jente som egentlig ikke har så utrolig følsomme lepper, men akkurat EOS tåler jeg rett og slett ikke! jeg får nesten en slags eksem på leppene.. istarten tålte jeg EOS bra, men nå kan jeg faktisk ikke bruke det mer.

Nathan på ferie!

24.jun.2011 kl.20:03

Har den gule :-D

therese

24.jun.2011 kl.20:04

prøvd alle bortsett fra den oransje. og min favoritt e den lilla, men den rødee og god. de andre liker eg ikkje :P
Jeg hadde et break-out etter at jeg kjøpte en sånn en. Jeg kommer ikke til å kjøpe igjen for å si det sånn :)

makeupbyelena

24.jun.2011 kl.21:00

victoriamakeup: Åh, stakkars! det har jeg aldri hørt om at noen har opplevd før :/

makeupbyelena

24.jun.2011 kl.21:00

Johanne: uffda :/

makeupbyelena

24.jun.2011 kl.21:01

LesehestenHelene: Det skrev jeg i innlegget :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits