St Tropez Gradual Tan Everyday Face Moisturizer Omtale

Jeg har allerede skrevet omtale på St Tropez Gradual Tan for kroppen, men siden den ikke skal brukes på ansiktet, måtte jeg jo også prøve den samme beregenet bare for ansiktet. Her er omtalen min.

Om Gradual Tan Face:

Jeg har jo som sagt tidligere skrevet et innlegg om akkurat denne selvbruneren fra St Tropez, men den var beregnet for bare kroppen. Derfor valgte jeg å skrive et separat innlegg om ansikts versjonen.

Denne inneholder Aloe Vera som er kjempebra for huden din og ble jo tidligere brukt som medisin for skadet hud. Mange bruker også aloe vera på huden hvis de har blitt solbrent eller de har irritert hud. Derfor er det flott at denne inneholder Aloe Vera :) Andre ingredienser inkluderer Vitamin E som tilfører huden fuktighet samtidig som den er en antioksidant og dermed hjelper til med å beskytte huden mot f.eks forurensning etc.

Gradual Tan Face skal man bruke hver dag for å oppnå ønsket farge, men den kan også brukes som en liten oppkvikker hvis man bare trenger bittelitt farge om vinteren for å ikke se så blek ut.

Denne selvbruneren kommer i en lotion form som er veldig fin og tynn, og dermed er perfekt til ansiktet. Den tynger ikke på huden, men den gir kjempemasse fuktighet.

Fargen skal se veldig naturlig og fin ut, men akkurat som Gradual Tan Body blir ikke fargen ekstremt brun ved bruk bare en gang. Man må bruke denne hver dag for å fortsette å bygge opp fargen.

Lotionen er hvit og blir dermed gjennomsiktig på huden, så det kan være vanskelig å få et jevnt resultat hvis man ikke er forsiktig nok. Man må nesten bare kjenne etter hvor huden har fått fuktighetskrem og hvor den ikke har det.

Hvordan den fungerte på meg:

Påføring:

Denne kremen er tynn og god og gir godt med fuktighet til huden. Jeg trengte ikke å bruke min normale fuktighetskrem etter å ha brukt denne, noe som er flott. Den lukter ikke selvbruning, men akkurat som Everyday Body fra St Tropez har denne ikke noen veldig sterk lukt ellers heller.

 

Dagen etter påføring:

Med denne kunne jeg veldig lett se en forskjell på fargen dagen etter påføring. Nå ser jeg liksom friskere ut pga jeg har fått litt farge i ansiktet. Men ved hårlinjen har denne lagt et lite skille, men med en face wipe kommer dette lett av :)

 

Etter et par dagers bruk:

Hvis man bruker denne mer enn ei uke etter hverandre kan man ende opp med å se litt oransje ut. Det er ikke noe kjekt :/ Men fargen denne gir etter en dag og etter et par dager er kjempefin og holder egentlig lenge hvis du bare vil få litt farge i ansiktet eller prøve å beholde din naturlige farge lengre. Så alt i alt synes jeg egentlig dette er et bra produkt. Det er nå bare denne jeg bruker av selvbrunere i ansiktet fordi fargen denne gir meg er den mest naturlige av dem alle med tanke på ansiktet :)

 

Hvor:

http://www.feelunique.com/p/St-Tropez-Everyday-Gradual-Tan-Face-MediumDark-50ml (110 kr)

Vita (299,-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

20, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits