Chanel Perfection Lumiere Foundation Omtale

Chanel har et par forskjellige foundations, og dere vet at jeg elsker Vitalumiere Aqua. Men nå har Chanel tatt vekk både Pro Lumiere og Mat Lumiere til fordel for en helt ny foundation, nemlig Perfection Lumiere. Jeg hørte om denne for første gang fra FleurdeForce på youtube der hun egentlig sa at den ikke kom til å være tilgjengelig før i januar i England, men jeg kjøpte den her i Haugesund 27 desember. Så her er omtalen min.

 

Chanel Perfection Lumiere:

Denne foundationen kommer i mange forskjellige farger, men det er opp til hver enkelt butikk om de selger alle fargene eller bare noen få. Fargen jeg ble matchet til er egentlig litt for lys for min hudtone, men jeg får den lett til å fungere med litt solpudder oppå. Fargen min er Beige Rose 12.

Denne foundationen har faktisk en matt finish, noe som er helt forskjellig fra Vitalumiere Aqua, min favoritt foundation ever. Perfection Lumiere kan faktisk minne meg litt om Revlon Colorstay, men bedre. For selv om finishen er matt, så blir den allikevel litt satin/matt etter en halvtime. Dermed ser også foundationen veldig naturlig ut på huden, i motsetning til Revlon Colorstay.

Jeg merket også at denne var ganske lett å blende inn i huden og man trengte ikke å skynde seg før den satte seg "fast". 

Dekkevnen til denne er faktisk medium til full, noe som er kjempeflott! Som dere vet er dekkevnen til Vitalumiere Aqua lett, noe som er greit på dagtid eller når man ikke har noe særlig problemhud. Men man trenger som regel en foundation med mer dekkevne også.

Jeg har nå brukt denne foundationenen ett par ganger og jeg elsker den! Den sitter fast på huden uten å bli cakey eller forsvinne i løpet av en lang dag, og den ser veldig naturlig ut på huden.

Huden min blir ikke skinnende heller, så jeg kan fint gå med bare denne uten pudder på toppen.

Men så er jo denne ganske dyr også, noe som ikke er kjekt! Jeg var heldig å fikk bytte en julepresang (parfymesett) mot denne foundationen i butikken, så jeg betalte bare 10 kr mellomlegg. For prisen er 455,-!!

Jeg har aldri eid en så dyr foundation, og kommer nok aldri til å kjøpe denne i vanlig butikk. Jeg får heller vente til jeg er ute på reise og kan kjøpe en backup i tax freen.

Men hvis du har penger til å bruke på en flott foundation med tilnærmet full dekkevne og som ser naturlig ut og varer hele dagen, så bør du kjøpe denne :)

 

Foundationen på ansiktet:

10 kommentarer

hvzl - makeup og annet

07.jan.2012 kl.14:30

synes ikke Chanel sin sminke er så bra jeg

makeupbyelena

07.jan.2012 kl.14:44

hvzl: jeg har jo bare prøvd et par ting fra chanel men jeg elsker krembronzeren og de to foundationene :)

starstruck2

07.jan.2012 kl.14:47

Så kjempebra ut! fin blogg - hadde blitt kjempeglad for kommentar tilbake :)

Marita

07.jan.2012 kl.14:47

Du ble fin med denne type sminke :)

Mina Bianca

07.jan.2012 kl.14:51

Ser bra ut! ♥ Fin blogg :)

- Kommenter gjerne tilbake :)

kamerasilje

07.jan.2012 kl.14:55

Ser bra ut ! :-)

Ha en fin dag :-)

Sunniva Emilie

07.jan.2012 kl.14:57

Lika den æ og :)

♥ pehelene

07.jan.2012 kl.15:05

bra anbefalin! :)

Niina

07.jan.2012 kl.15:21

Den kostet jo litt.. Bruker Diorskin Forever selv, liker matte foundations, men siden den er billigere tror jeg ikke at jeg kommer til å prøve denne. :)

mel- livet som psykisk syk

07.jan.2012 kl.20:51

Chanel har bra fouandation, men de er veldig dyyre, men det er jo verdt det da! Men de tester på dyr, så jeg bruker ikke Chanel :-)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 20 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits