Sleek Divine - Bad Girl Palette - Omtale & Swatches

Jeg har hørt sååå mye om Sleek sine øyenskyggepaletter og alle omtalene jeg har lest gir dem så mye skryt. Så da jeg var i London plukket jeg opp en av dem. Gud, så jeg angrer.

Øyenskyggene i denne paletten er nydelige og man kan lage mange forskjellige looks med dem, spesielt smoky eyes. Så det er ikke fargene jeg ikke liker.

 

Men pigmenteringen på dem er en annen sak. Joda, de ser pigmenterte ut her, men det var fordi jeg pakket dem på huden min for å vise dere fargene. Noen av skyggene er helt nydelige og pigmenterte og glir lett på huden, mens andre var nesten helt uttørket og kunne nesten ikke plukkes opp hverken med finger eller sminkekost. Det var så rart!

Kanskje jeg bare har fått en gammel palett, men allikevel. Jeg er så skuffet, spesielt ettersom alle skryter dem opp i skyene. Ca halvparten av skyggene var knusktørre og harde!

Jaja.. den kostet i hvert fall ikke mye, så jeg tapte ikke masse penger :)

2 kommentarer

Monica

24.mar.2012 kl.21:51

Så utrolig kjedelig. Jeg har selv to Sleek-paletter og øyenskyggene der er pigmenterte og holder høy standard.

Iselin

26.mar.2012 kl.14:53

Jeg har selv en sleek palette i fargen sunset, og tror nok du har vært kjempeuheldig. Min er helt fantastisk, så anbefaler å gi det en sjanse til :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits