Lush Innkjøp og Pakke i Posten: Toothy Tabs & Revlon Lip Butters

Mange av dere vet kanskje at jeg elsker smaken av Chou Chou I Love You Toothy Tabs fra Lush, men at de ikke har komt til Norge enda. Så jeg vil prøve ut de andre smakene vi har :) Og jeg elsker også min Revlon Lip Butter i Creamsicle, så jeg kjøpte likesågodt 3 til :)

Dirty Toothy Tabs

Sparkle Toothy Tabs

Revlon Lip Butters

  • Lollipop
  • Peach Parfait
  • Creme Brulee

 

Jeg har allerede prøvd disse produktene ut, og omtaler kommer :)

6 kommentarer

27.feb.2012 kl.19:54

hvor får du kjøpt revlon produkter? :)

Ida

27.feb.2012 kl.20:04

Ja, det lurer jeg også på :-) Hvor bestiller du Revlon fra?

Elizabeth Michelle

27.feb.2012 kl.21:08

Har ikke kjøpt en eneste av disse fra Revlon eg.. hm, virker som at de fleste bloggere har dem og elsker dem. Vil jo ha eg også ;)

makeupbyelena

27.feb.2012 kl.22:00

Anonym: Jeg kjøpte mine hos Britique.com :) de selger Revlon, og hvis det er noe du har lyst på som de ikke selger i nettbutikken, kjøper de det inn for deg også :) Jeg bestilte disse fra Revlon før de var komt i nettbutikken :)

makeupbyelena

27.feb.2012 kl.22:01

Ida: Hos Britique.com ;) Kan få kjøpt dem andre steder også da, men det var der jeg kjøpte mine lip butters, og de refunderer toll og moms :)

makeupbyelena

27.feb.2012 kl.22:02

Elizabeth Michelle: Heheh, de er kjempekjekke :) Ikke alle gir like mye farge på leppene, men nok til å se ut som om du har en flott leppestift/lipgloss kombinasjon på, og de gjør leppene myke også :) Lollipop er nok den som gir mest farge av de jeg har. Den gir nesten mer farge enn et par leppestifter jeg har :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits