LUSH Omtale: Rehab Shampoo + Retread Balsam

Ikke glem bloggsalget mitt: http://makeupbyelena.blogg.no/1331914037_bloggsalg_nars_parfym.html

Jeg har prøvd flere forskjellige shampoer fra Lush (Big, Daddy-O, Godiva og Trichomania) og fra andre merker, men jeg har alltid lyst til å prøve ut flere. Det er bra for håret å bytte ut shampoene sine en gang i blant slik at håret ikke blir altfor vant med shampoen og dermed ikke får full utbytte av den.

Rehab er en shampo fra Lush jeg kjøpte da jeg var i London i slutten av Januar. Jeg begynte å bruke den religiøst hver gang jeg vasket håret ca fra midten av februar og utover og har merket en forskjell. Her er en kort omtale på den og på balsamen som man skal bruke sammen med denne, nemlig Retread.

 

Rehab Shampoo:

Denne shampoen er lagd for å bedre tilstanden til skadet hår, enten det har blitt bleket/farget for mye, tørket ut ved å bruke for mye stylingprodukter eller du selv ikke er frisk, noe som kan påvirke håret ditt.

Shampoen inneholder sjøgress som mykgjør håret og jojoba olje som er tilnærmet lik oljen som hodebunnen din produserer naturlig, noe som gir den litt "ekstra hjelp" uten å gjøre håret fett. Den inneholder også olivenolje som tilfører fuktighet og gjør håret lettere å gre ut uten å skade det, samt kiwi og mango som inneholder mineraler og vitaminer som er bra for håret. Papaya og ananas som inneholder enzymer som løsner døde hudceller og renser. Juniper og mint som skal fremskynde hårvekst, og rosmarin som tilfører glans.

Så denne shampoen inneholder mange forskjellige naturlige ingredienser som skal hjelpe håret på mange forskjellige måter. Den skal reparere, mykgjøre, rense og fremskynde hårveksten din.

 

Retread Balsam:

Denne balsamen er den fra Lush som er best for skadet eller tørt hår ettersom den skal tilføre mer fuktighet enn f.eks American Cream, og den er tykkere i konsistensen. Den inneholder sjøgress som Rehab shampoen også har, og soya melk for å tilføre håret protein. Olivenolje, jojoba olje og avokado olje for å tilføre masse fuktighet. Den inneholder også melon og yoghurt som tilsammen gjør denne balsamen tykk og rik.

 

Hva jeg synes:

Først må jeg bare si at jeg ikke helt er en fan av Retread balsamen fra Lush. Den lukter godt og den gjør håret mitt mykt etc, men jeg føler at American Cream gjør det enda mykere, noe jeg ikke helt forstår. Jeg liker Retread greit nok, men for mitt hår gir den meg faktisk ikke nok fuktighet. Det er det eneste jeg kan si om selve balsamen.

Shampoen derimot er en annen sak. Jeg elsker Rehab Shampoo! Den gjør håret mitt dødsmykt og det føles sterkere, spesielt etter at man har brukt den en stund. Men håret mitt blir raskere fett når jeg bruker denne enn f.eks når jeg bruker Big, og faktisk også Trichomania. Men det kan jeg leve med så lenge håret mitt fortsetter å kjennes slik som dette ut. Jeg har merket at håret mitt ikke blir revet ut så mye når jeg børster det, og det er såååå mye mykere! Jeg trenger ikke å kure håret mitt så ofte lengre, noe som også er flott.

Jeg kommer til å bruke opp alle shampoene jeg har og deretter bare bruke Rehab i 6 mnd og så switche den ut for en av de andre. På den måten får jeg rotert hårpleierutinen min, men samtidig ikke la håret mitt gå lei av den.

Men EN TING jeg må nevne! Rehab shampoo lukter After Eight! Dvs sjokolade og mint. Jeg liker lukten godt, men det kan godt være at noen av dere absolutt hater den. Så det er noe å tenke på før man kjøper shampoen ;)

Retread balsamen lukter bare friskt, som melon :)

Én kommentar

alexandra

19.mar.2012 kl.23:44

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?

(Ber om ursäkt ifall du inte gillar sånna här kommentarer!)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits