Bloggsalg: Nars, Parfymer, Lancome, Chanel etc!!

Hvis dere vil se enda mer jeg har for salg, klikk her: http://makeupbyelena.blogg.no/1328614603_oppdatert_bloggsalg_m.html

Jeg har ekstremt mye sminke og parfymer og har ryddet ut ganske mye av det, men mye av det legger jeg ut til salgs her på bloggen fordi det er flotte produkter jeg føler at andre kan få nytte av.

Prisene jeg skriver på hvert produkt inkluderer fraktkostnader, så ikke tenk på det.

Hvis det er noe dere er interesserte i, send meg en mail på elena_ringen@hotmail.com og så tar vi resten derfra :)

 

Parfymer:

Alle parfymene mine har vært stående på et mørkt sted, langt vekke fra sollysset.

Viktor & Rolf Flowerbomb - La Vie en Rose

Kr 300 (50 ml flaske)

Denne parfymen var limited edition for Viktor & Rolf merket i sommer, og den har bare blitt brukt 5 ganger. Den koster godt over 600 kr i butikkene, så dere får den for halv pris, inkludert frakt!

 

Vera Wang Princess

Kr 250 (50 ml flaske)

Denne parfymen lukter kjempegodt og søtt, men jeg har blitt litt lei av den. Det er mye igjen i flasken, så jeg vil heller ikke kaste den.

 

Versace Bright Crystal

Kr 120 (30 ml flaske)

Som dere kan se har jeg brukt denne en del, men det er fremdeles ca halvparten igjen av den, så hvis dere er interesserte i å prøve ut denne parfymen, så anbefaler jeg å kjøpe denne her :)

 

Sminke:

Nars Duo: Albatross & Orgasm

Kr 200

Disse to produktene fra Nars kommer i en duo med en nydelig highlighter med gullshimmer, og Nars sin bestselgende blush, nemlig Orgasm. Jeg selger denne duoen fordi jeg kjøpte en trio med disse to produktene inni, samt laguna bronzer, som jeg også selger her.

De har ikke blitt brukt mye ettersom jeg kjøpte trioen rett etter jeg kjøpte denne duoen.

 

Nars Laguna Bronzer

Kr 200

 Denne bronzeren er min favoritt bronzer, men jeg trenger ikke to av den, så jeg selger min full size. Den har blitt brukt litt, men ettersom den er så pigmentert har det egentlig ikke blitt brukt mye i det hele tatt.

 

Chanel Perfection Lumiere Foundation i Beige Rose #12

Kr 270

Denne foundationen liker jeg veldig godt, men ettersom jeg har så mange foundations, vil jeg kvitte meg med en del, slik at jeg bare har 2 stk året rundt.

Den har ikke blitt brukt mye i det hele tatt, kanskje 4 ganger, så den er nesten full. Omtalen jeg skrev på denne kan dere finne her: http://makeupbyelena.blogg.no/1325161583_chanel_perfection_lum.html

 

 

Lancome Ombre Magnetiques i Disco Gold og Ultra Lavande

Kr 175 hver

Disse øyenskyggene kostet ganske mye da jeg kjøpte dem, og de var limited edition så man får ikke tak i dem lengre. Jeg bruker dem aldri, så jeg vil gjerne få solgt dem til noen som kommer til å bruke dem. 

 

Hvis dere ser noe dere har lyst på, send meg en mail på elena_ringen@hotmail.com

;)

Én kommentar

17.mar.2012 kl.19:15

Fine parfymer og sminke!

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits