LUSH Omtale: I Love Juicy Shampoo

Ja, jeg er helt avhengig av Lush Shampoer, og jeg har prøvd altfor mange av dem slik at jeg nå aldri klarer å bestemme meg for hvilken jeg liker best. Det er bare slik jeg er.

Jeg har prøvd Big, Trichomania, Daddy-O, Rehab, Godiva og nå I Love Juicy. Alle skal gjøre forskjellige ting med håret, og det gjør de faktisk også.

Lush I Love Juicy:

Denne shampoen er formulert for de med fett hår. Den inneholder massevis av frukter og enzymer som skal forhindre at håret blir fett, og de dyprenser hodebunnen også slik at produktrester etc forsvinner.

De med tørt hår bør styre unna denne ettersom den faktisk kan tørke ut håret ditt hvis du bruker den hver eneste dag. Derfor bruker jeg denne ca 1 gang i uka, og varierer med Rehab og Daddy-O alt ettersom jeg føler for det.

Lukten på denne er ganske spesiell. Jeg synes den minner litt om eplejuice, noe som er rart for en shampoo, men jeg forstår det ettersom denne inneholder f.eks sitron, papaya, ananas etc. Jeg takler lukten, men jeg er ikke spesielt glad i den.

Håret blir kjemperent når jeg bruker denne, og jeg føler jeg også får mer volum. Ikke så mye som når jeg bruker Big Shampoo, men mer enn når jeg bruker Rehab.

Rett etter du har vasket håret og det fremdeles er vått, føles håret litt rart, men med en gang du påfører balsam og lar håret ditt tørke, går denne følelsen vekk.

Så for de av dere som sliter med fett hår, er denne shampoen for dere.

Jeg kjøpte den bare fordi jeg elsker min Rehab Shampoo, som har en tendens til å gjøre håret mitt fett, og jeg trengte en shampoo som jeg kan bruke når dette skjer. Når jeg bruker I Love Juicy trenger jeg ikke vaske håret mitt så ofte lengre ;)

 

Ingredienser:

Water, Sodium Alkyl Sulfate, Ammonium Laureth Sulphate,Cocamide MEA, Propylene Glycol, Perfume, Lemon Oil, Freshly Juiced Papaya, Fine Sea Salt,Carrageenan Extract,Sweet Orange Oil, Fresh Pineapple Juice, Fresh Kiwi Juice, Fresh Mango Juice, *Citral, *Limonene,Benzyl Alcohol,Methylparaben,Propylparaben

Én kommentar

Frøken lilla

07.04.2012 kl.14:07

Hei :) vet du om det gjelder på lush i Sverige også, det med å levere 5tomme og få en maske tilbake? Skal til Sverige på tur snart og har samlet opp 5 bokser, fra både Norge Sverige og England ;) så hadde vært greit å få byttet de inn :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits