Pakke i Posten: BB Creams & Urban Decay Makeup Setting Spray

Endelig kom produktene jeg har ventet på i posten!! :DJeg har snakket lenge om at jeg har lyst til å prøve en skikkelig makeup setting spray, så endelig kjøpte jeg en fra Urban Decay som mange har sagt at er dødsbra ;)

Og jeg kjøpte også 2 BB Creams. Hvis dere har fulgt bloggen min fra starten av, så vet dere at jeg hadde ca 10 forskjellige BB Creams, og brukte dem hver dag, men de begynte å bli gamle så jeg kastet dem for ikke så lenge siden. Nå har jeg gått til innkjøp av de to jeg likte best av de jeg hadde.

BB Creams skal jo hjelpe til å lysne huden, dvs arr og hyperpigmentering, og siden jeg har fått et par arr etter kviser ville jeg begynne å bruke BB Creams igjen for å få huden min til å se bra ut ;) Jeg kjøpte Missha Perfect Cover BB Cream i #23 og Lioele Beyond the Solution BB Cream :)

Én kommentar

Elizabeth Michelle

31.mar.2012 kl.15:05

Alltid gøy med nye produkter :) Var kjekt å hilse på deg på Lush i dag. Vet ikke om du kjente meg igjen da, men men ;) Nå har eg ihvertfall truffet deg! Haha... Merkelig så sjenert man blir for å presentere seg, sånn helt plutselig :)

Skriv en ny kommentar

makeupbyelena

makeupbyelena

21, Haugesund

Hei, jeg er ei 21 år gammel jente fra Haugesund, som nå studerer i Bergen. Jeg er utrolig interessert i sminke, og ble hektet etter at jeg kom over sminkevideoer på youtube. Jeg lærte alt jeg kan derfra, og håper at jeg kan overføre noe av dette til andre :) Kontakt: elena_ringen@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits